Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasnost na cesti

Dvije srne preskočile ogradu na autocesti A1, jedna poginula

'za i baraca - pod -060808- papuk - srna i srndac u poljskom cvijetcu snimio dsantosi'
Dragutin Šantoši
24.04.2011.
u 12:07

Jedna od njih skupo je platila avanturu jer je nešto prije 10 sati izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginula.

Vozače na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu jutros su neugodno iznenadile dvije srne koje su preskočile ogradu uz autocestu. Jedna od njih skupo je platila avanturu jer je nešto prije 10 sati izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginula.

Na životinju je na 8 kilometru A1 u smjeru Karlovca naletjelo osobno vozilo te je na mjestu poginula, doznaje Dnevnik.hr.

>>Izvorni članak pročitajte ovdje

Dodajmo i informaciju da iz HAK-a poručuju da se na glavnim cestovnim pravcima vozi bez posebnih ograničenja uz povoljne vremenske uvjete. 

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Kaštel (u oba smjera), Bregana (na ulazu) i Macelj (na ulazu). Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Komentara 4

Avatar Sor@n
Sor@n
15:14 24.04.2011.

Objasnite ljudim konačno gdje su nestali ti novci namjenjeni za gradnju prelska za životinje. Uzurpirali ste cijelu prirodu sa tim prokletim cestama kao da nema drugih bića osim ljudi i automobila. 100 puta se sramite, prokletnici. Opet kažem, sve se vraća sve se plaća.

Avatar billybull
billybull
15:52 24.04.2011.

ne, regulirajte broj doticne divljaci...tu u americi, bar na jugoistoku gdje ja zivim toliko su se razmnozili (doduse jeleni, ne srne) da svakodnevno izazivaju nesrece na autoputevima, pa za muzjake nema lovostaja, a za zenke postoji nekih mjesec dana dug....

Avatar GERO2
GERO2
20:32 25.04.2011.

U Austriji je Srna domaca zivotinja,to nije normalno koliko unfala izazovu ove lijepe ali stvarno glupe zivotinje,one cekaju pokraj ceste da predju onda kad prolazi auto, i onda BUM,osiguranje placa samo mali dio.Ja sam osobno vec 2-puta imao unfal ss Srndacima.I tu nemozes puno uciniti da bi izbjegao sudar s divljacima,to se desi u sekundi,gdje nemas vremena kociti ili izbjeci volanom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije