Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašna tragedija

Dvije sestre poginule u stravičnoj nesreći kod Sinja: Imale su 21 i 25 godina

Dicmo: U teškoj prometnoj  nesreći smrtno stradale dvije osobe
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
09.06.2023.
u 09:03

Za volanom Mercedesa bio je 19-godišnjak, a u Škodi su bile dvije djevojke za koje se neslužbeno doznaje da su sestre. Došlo je do frontalnog sudara na državnoj cesti u Dicmu nedaleko od Prisoja

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 40 minuta nakon ponoći, u Dicmu su poginule dvije ženske osobe u dobi od 25 i 21 godine, a 19-godišnji vozač drugog automobila lakše je ozlijeđen, rečeno je u splitskoj policiji, dok se neslužbeno doznaje da su život izgubile dvije sestre.

Ta se prometna nesreća dogodila na državnoj cesti u Dicmu nedaleko od Prisoja gdje su se sudarila dva osobna automobila marke Mercedes i Škoda. Za volanom Mercedesa bio je 19-godišnjak, dok su u Škodi bile dvije djevojke za koje se neslužbeno doznaje da su sestre.

VEZANI ČLANCI:

U frontalnom sudaru obje su na mjestu nesreće izgubile život. O jačini sudara na mjestu događaja svjedočio je i motor jednog od automobila koji je od mjesta sudara bio odbačen nekoliko metara.

GALERIJA Stravični prizori s mjesta nesreće u kojoj su poginule sestre

Dicmo: U teškoj prometnoj  nesreći smrtno stradale dvije osobe
1/11

Očevid je trajao do 4.40 sati, a obavio ga je zamjenik Općinskoga državnog odvjetništva iz Splita u suradnji sa sinjskom policijom, a za to je vrijeme promet tekao jednim kolničkim trakom. 

Policija jutros nije imala podatke kolikom brzinom su se vozila kretala. Vozač je alkotestiran i čeka se nalaz krvi.

 

Ključne riječi

Komentara 5

LU
Lukeruk
09:52 09.06.2023.

Strahota, jadne cure i roditelji. Ziher se balavander garil sa mercedesom i prešel u kontra traku

PO
poluvodič
10:12 09.06.2023.

Nisam još nikad vidio da motor ovako iskoči.. Strašno

HR
hr76
09:25 09.06.2023.

Ono što sam odmah primjetio je da se Mercedes nalazi na krivoj strani ceste. Strašna nesreća, počivale u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije