Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA
Povratak na članak

Dvije osobe poginule u padu sportskog zrakoplova kod Beograda

Hitna pomoć je u 19,08 sati zaprimila poziv da se "srušio zrakopolov u blizini aerodroma 13. svibanj", koji se nalazi pored pruge Beograd-Novi Sad, kod Zemun Polja.

Komentari 11

Avatar Dalmacija
Dalmacija
08:49 17.05.2018.

Opet vijesti iz Beograda. Pa da, metropola je to. Sve ostalo u bivšoj zemlji je provincija. Što nije prošlo kroz Beograd, to kao da i nije postojalo.

VL
SP
Spezispezi
07:19 17.05.2018.

Hina je beogradska agencija, ili je Beograd negdje u RH, možda smo prespavali krojenje novih granica?!

VL
DU
Deleted user
22:22 16.05.2018.

uf, već sam se zabrinuo, punih šest sati nije bilo vijesti iz srbije...

VL
SM
Smečernji
05:21 17.05.2018.

He, he, he; vidim da su si novinari Smečernjeg lista otvorili profile da vam lupaju minuse na komentare. To su sve polupismena djeca crvene buržoazije koja su 90-tih otkrila nacionalsocijalizam a danas se zalažu za neofeudalizam gdje oni imaju ulogu gospodskog Kastora. Ljigavci odvratni, to su oni...

VL
RI
rightside
09:48 17.05.2018.

i kaj cemo sad?? dobro da znamo sta se "desava" u pasaluku svaki dan.. zbilja neznam sta bi bez toga,,)))

VL
OV
Ovozemaljski
22:50 16.05.2018.

I jel padala kiša u Srbiji danas? Jel nekome u Srbiji pokisla kokoš? Jel su se djeca počupala u školi? Premalo je jednostavno vijesti. Kad vidimo koliko se toga događa u Srbiji, a npr. u Americi, Švedskoj, Kini, Australiji, Sloveniji, Italiji se nikad nista ne događa. Covjek bi pomislio da je Zemlja do Beograda i nazad... Nemam nista protiv Srba, samo čemu to forsiranje? Isto tako kao sta forsirate Melaniu Trump, ovih par tkz. pjevačica Lana Jurčević hoda po parku, Maja Šuput nosi ovakvu haljinu na Maldivima, Nives se prekratko obukla po 200 000-ti put itd. Pa kakvo je to novinarstvo, gdje je tu nekakav profesionalizam? Osjećaj odgovornosti prema društvu, zajednici?

VL
NE
nevjerujženikojalaže
23:23 16.05.2018.

opet ''uranijum'' vijest !? ravna ploča ovaj svijet a početak i kraj se vrte oko beograda, bar za ovaj portal odnosno uredništvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.