Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Biska

Dvije osobe poginule pri izlijetanju i požaru Mercedesa

prometna nesreća
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
1/7
21.12.2013.
u 10:45

Nesreća se dogodila u 00.40 sati sat ujutro, a jedno mrtvo tijelo policija je pronašla izvan vozila. Nakon što su vatrogasci ugasili zapaljeni auto, u njemu je pronađeno i drugo tijelo.

Dvije osobe izgubile su sinoć život u izlijetanju Mercedesa i požaru koji se dogodio na 383 kilometru autoceste A1 kod nadvožnjaka Prosika između Biska i Dugopolja, potvrdila je splitsko-dalmatinska policija.

Nesreća se dogodila u 00.40 sati ujutro, a jedno mrtvo tijelo policija je pronašla izvan vozila. Nakon što su vatrogasci ugasili zapaljeni auto, u njemu je pronađeno i drugo tijelo. Vozilo je potpuno izgorjelo.

Policija pretpostavlja kako je uzrok nesreće najvjerojatije neprilagođena brzina. Tijela poginulih prevezena su na odjel patologije splitske bolnice zbog obdukcije i identifikacije. Očevid je obavljen od strane Općinskog državnog odvjetništva i policije. Promet navedenom dionicom ceste bio je zatvoren od 01.15 do 04.20 sati.

>>Jedna osoba ozlijeđena u sudaru u Svetom Roku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije