Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u norveškoj
Povratak na članak

VIDEO Ušao u gay klub, izvadio pištolj i ubio dvoje ljudi. Objavljena snimka napada

Novinar koji je svjedočio napadu rekao je da je vidio muškarca koji je došao na mjesto događaja s torbom, izvadio pištolj i počeo pucati

Komentari 11

Avatar possibilis
possibilis
09:29 25.06.2022.

Jel to ona tolerantna kraljevina koja obilno financira NGO udruge po Hr jer smo mi balkanski i netolerantni? Iste one udruge koje netom prije izbora prestaju biti udruge i postaju stranke? Jel to ta tolerancija?

VL
Avatar comparator
comparator
08:21 25.06.2022.

Ma nije valjda ? Ma to je tolerantna zajednica koja se voli međusobno i širi ljubav u svijetu ! A joj ,pa ništa treba im sve to tolerirati i neka sami riješe svoje probleme u zajednici . Treba ukinuti svjetovnee zakone za one koji ne žele živjeti po tim zakonima . Jel tako ? Ma da , to je predivna zajednica koja može oprostiti i pokoji ispad i riješiti zločin bez uplitanja omražene im države i omraženih im zakona koji ih sputavaju u širenju ljubavi i samo ljubavi . Pa i papa je priznao tu zajednicu kao nešto što trebamo priznavati i još nešto čega se ne sjećam ali znam da Je Papa to sto posto iskomunicirao do detalja kako bi sve bilo po ps-u. Eto dragi vjernici nemojte se ništa brinuti jer je i ovaj zločin dio i vašeg života koji nije mogao biti spriječen jer tko bi se nadao toj ludosti od mirne tihe skupine koja ne pije ,ne puši i ne drogira se.

VL
DU
Deleted user
10:57 25.06.2022.

Da nije tu umiješano Britansko Ministarstvo Obrane?

VL
PR
prokurator
13:03 25.06.2022.

lik se jako uzbudio zbog presude u americi, pa ošo malo proslavit...

VL
RA
Raff2
10:39 25.06.2022.

Jbg. ljubomora je gadna stvar. 🙃

VL
FR
frane19
12:03 25.06.2022.

Čovjek uvodi "lock down" zbog majmunskih boginja.

VL
RA
radolizem
08:05 25.06.2022.

U Norvoeškoj postoje i gay klubovi? Imaju li u Norveškoj i gay vrtiće, škole, bolnice? Čemu diskriminacija. Klub je klub i uopće me ne zanima tko je unutra dok su unutra ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.