Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osoršćica
Povratak na članak

Dvije nesreće na istoj stazi - sat vremena nosio djevojku na leđima

Spašavatelj je djevojku nosio jer je procijenjeno da je to najsigurnija tehnika

Komentari 7

Avatar ARENA
ARENA
23:17 14.08.2015.

HGSS radi bez greške. Ko Švicarski sat. Njihove usluge bi trebalo početi naplačivati.

VL
OB
ObrenM
11:47 15.08.2015.

Fracuska koljevka diplomacije i kulture.?!Nevjerovatno je da srcani bolesnik u poznim godinama ide bez hrane vode i lijekova u vrletni kraj.Kojim koeficijentom ocijeniti ovu ludu obitelj?Neka i dalje za takove besplatno radi Hgss i ostale sluzbe.Da se je to nasem turistu desilo u kojoj zemlji kulture mogao bi digniti dugorocni kredit za troskove spasavanja.Skidali smo gace kod ulaska u Eu,a sada i pred svim"turistima".

VL
Avatar comparator
comparator
06:03 15.08.2015.

To brdašce na Lošinju je postalo izazov ? Dobro bio sam dječak kad sam se gore popeo i nije mi izgledalo nešto. Moram to ponoviti.Pitam se koliko se je promjenio krajolik i ima li sad više šume.

VL
MA
malena1983
19:29 15.08.2015.

Kapa do poda majstore!!!!

VL
TH
thekurcula
01:32 15.08.2015.

E pa sad! Ti bi sve naplaćivao! Po kom bi osnovu ti akciju spašavanja sa legalne i turistimja ponuđene pešačke staze naplaćivao?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.