Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks skandal

Dvije mlade lavice bore se za ljubav ostarjelog Jacoba Zume

zuma
reuters
07.06.2010.
u 18:30

Aferu o preljubu Nompumelelo u javnost je iznijela Thobeka (37) koja ne može podnijeti dvije godine mlađu konkurenciju.

Južnoafrički predsjednik Jacob Zuma (69) trebao je ovih dana uživati u slavi koju donosi domaćinstvo Svjetskoga nogometnog prvenstva, ali umjesto ležerne pripreme za doček svjetskih lidera, sada mora odgovarati na neugodna pitanja o seksualnom životu svoje obitelji.

Kobni čuvar

Velikim je dijelom i sam kriv za to što ga je snašlo jer je Zuma poligamist koji trenutačno živi s trima zakonitim ženama koje imaju “ravnopravan status” prvih dama Južnoafričke Republike. Ukupno se ženio čak pet puta, no od jedne se žene rastao, a druga je počinula samoubojstvo. U međuvremenu je hiperaktivni Zuma imao nekoliko izvanbračnih izleta koji, međutim, uopće nisu naštetili njegovu javnom imidžu. No sad se Zuma našao u skandalu koji je najmanje očekivao. Ovaj put u glavnoj je ulozi njegova druga zakonita žena Nompumelelo (35) koja ga je navodno varala s tjelesnim čuvarom. Tamošnji su se mediji domogli pisma u kojem se tvrdi da je “nevjerna žena” trudna s tjelesnim čuvarom. Navodno se on uplašio “osvete” te je zbog toga počinio samoubojstvo kad je Zuma doznao za aferu. Razočarana supruga otpočela je avanturu s tjelesnim čuvarom pošto je prošle godine otkrila da je predsjednik dobio izvanbračno dijete.

Nevjerna Nompumelelo kažnjena je tako što je privremeno morala napustiti predsjedničku palaču. Nije bila na praznicima sa suprugom i ostatkom brojne obitelji. Također nije bila na vjenčanju kada se u siječnju ove godine Zuma oženio svojom trećom suprugom Thobekom Stacie Madibom (37). No sad su u obranu optužene Nompumelelo stali njezini prijatelji i rodbina. Tvrde da “treća žena” Thobeka Stacie Madiba stoji iza sporna pisma jer želi ocrniti “konkurenciju” kako bi stekla naklonost predsjednika Zume. Naime, između dviju mladih lavica traje nesmiljena borba za predsjednikovu ljubav, a treća supruga Gertrude Sizakele Khumalo (66) više ima ulogu bake koja se brine o brojnoj djeci i unucima. Zuma do sada ima najmanje 20-ero djeca iz pet brakova (ne računamo ovo zadnje jer se ne zna čije je).

Zanimljivo je da nema djece s prvom i najstarijom ženom Gertrudom Sizakele Khumalom s kojom je u braku već 37 godina. Afera je izbila upravo u trenutku kad je Zuma bio u državnom posjetu Indiji, a u njegovoj je pratnji bila “nevjerna” Nompumelelo.

Između dvije vatre

Prije nekoliko mjeseci Zuma je u službeni posjet Velikoj Britaniji vodio Thobeku, što pokazuje kako predsjednik pažljivo balansira između dvije vatre.“Preljubnica” Nompumelelo potječe iz siromašne i neugledne obitelji. Zumu je upoznala dok je radila kao konobarica u hotelu Hilton.Na drugoj strani, druga mlada lavica Thobeka Stacie Madiba potječe iz bogate i utjecajne obitelji. “Pepeljuga” Nompumelelo tvrdi da je se žele riješiti zbog njezina podrijetla.

Predsjednik Zuma nije želio javno komentirati “obiteljske probleme” te je optužio tamošnje medije da ugrožavaju njegovu privatnost. Navodno je angažirao tajne službe da otkriju tko je napisao tajno pismo te kako je stiglo u ruke novinarima.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:35 07.06.2010.

Blago njemu s njegovim problemima!

VI
vidimškoj
19:16 07.06.2010.

di su ove bile 91. da ih zovemo.

AN
antrax
20:02 07.06.2010.

ovo dvoje u prvom planu više podsječaju na hipose nag na lavice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije