Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u stanu u Križu

Dvije maloljetne osobe otrovale se ugljičnim monoksidom, plin se počeo širiti iz bojlera

Hitna pomoć Brač
Pixsell/Ilustracija
27.07.2021.
u 09:36

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u KBC Zagreb nakon čega su otpušteni na kućnu njegu

Zagrebačka policija izvijestila je o trovanju ugljičnim monoksidom u stanu u Križu. Otrovale su se dvije maloljetne osobe kojima je pružena liječnička pomoć. 

Naime, u nedjelju, 25. srpnja oko 22 sata u Križu na Trgu Svetog križa, u stanu je došlo do trovanja ugljičnim monoksidom dvije maloljetne osobe u što se posumnjalo nakon njihova dolaska u bolnicu.

Očevidom je utvrđeno da je plin najvjerojatnije istjecao u gornjoj dimovodnoj cijevi plinskog bojlera koji se nalazi u dnevnom boravku i koji je bio uključen, nakon čega se nastavio širiti u spavaće sobe za vrijeme dok je uključen bio i klima uređaj. Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u KBC Zagreb nakon čega su otpušteni na kućnu njegu. Očevid će se nastaviti u nazočnosti vještaka i stručnih osoba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije