Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvije djevojke prijavile pokušaj silovanja

silovanje
Arhiva VL
Autori: , dp
25.09.2009.
u 10:52

Djevojka je policiji ispričala kako je stariji muškarac u svom automobilu fizički nasrnuo na nju te u svojoj namjeri da je siluje nije uspio budući da je djevojka pružala otpor i uspjela pobjeći iz vozila.

Načelnik PU Virovitičko-podravske Slavko Kopjar potvrdio je da će njihovi policijski inspektori preuzeti kriminalističku obradu slučaja u kojem se pedesetogodišnji koordinator Hrvatske ženske nogometne reprezentacije sumnjiči da je počinio kazneno djelo bludnih radnji nad šesnaestogodišnjom djevojčicom, nogometnom reprezentativkom s područja Virovitičko-podravske županije.

Sportski djelatnik kasno poslije podne doveden je u PU Virovitičko-podravsku gdje je nad njime policija obavila kriminalističko istraživanje. Oko 19,30 sati pedesetogodišnjaka je policija privela u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru gdje će istražni sudac odlučiti hoće li ga zadržati u pritvoru ili pustiti na slobodu. 

Pokušaj silovanja u Sisku
Šezdesetosmogodišnji Siščanin jučer je oko 14 sati na području Siska u svojem osobnom automobilu pokušao silovati 19-godišnju djevojku, a nakon što ga je ona prijavila policiji, napao je i policijskog službenika koji ga je pokušao uhititi - priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Naime, djevojka je policiji ispričala kako je stariji muškarac u svom automobilu fizički nasrnuo na nju te u svojoj namjeri da je siluje nije uspio budući da je djevojka pružala otpor i uspjela pobjeći iz vozila.

Nakon što je događaj prijavila policiji, počinitelj je uhićen i fizički je nasrnuo na policajca.  Doveden je u policijsku postaju, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja i sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti danas će biti doveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
11:34 25.09.2009.

Nije pojašnjeno zašto je bila u njegovom automobilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije