Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanost na djelu

Dvije bebe blizanci novi su stanari SOS sela Ladimirevci, treba im pomoć

mama i beba
Foto: Ilustracija: Boris Ščitar/Večernji list/Pixsell
11.09.2015.
u 14:43

Dječica su dobila SOS mamu, a odrastat će zajedno, neće ih se razdvajati

Dvije malene bebice, blizanci od samo tri mjeseca, stigli su u SOS Dječje selo Ladimirevci kod Osijeka. Iz Sela su zamolili za pomoć preslatkim mališanima na svom Facebook profilu, što je pokrenulo lavinu emocija i reakcija. Nabavljena su odmah i kolica za blizance, koja su im bila najpotrebnija. 

- Hvala vam u ime naših malih novih stanovnika kojima smo pružili krov nad glavom u obliku SOS kuće, mamu u obliku SOS mame i osjećaj pripadnosti u obliku SOS sela kao i pripadnost samo zajednici Ladimirevci.

Također, dječica se ne odvajaju i odrastat će zajedno - poručili su iz SOS sela.

Donacije se mogu dostaviti na adresu SOS Dječje selo Ladimirevci, Ul. Augusta Šenoe 30, 31550 Valpovo, Ladimirevci, ili u Nacionalni uredu u Zagrebu, Zavrtnica 5. 

>> Mobilni tim Dječjeg sela Ladimirevci pomaže djeci Cvelferije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije