Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvaput pokušao pregaziti mladića s kojim se mijenjao za auto

28.12.2008.
u 14:07

ZAGREB - Krešimir J. (25) namjerno je dva puta naletio prednjim dijelom automobila marke alfa romeo na 21 - godišnjeg M. R. Cijela drama, koja je izbila zbog zamjene automobila i duga između dvojice mladića, odvijala se u subotu oko 20 sati na području Maksimira.

Krešimir J. je svoj automobil marke fiat marea dao M. R. u zamjenu za njegovu alfu romeo. Do zamjene je došlo unutar desetak dana, ali kako neslužbeno doznajemo M. R. nije bio zadovoljan obavljenom razmjenom.

Nakon burne svađe, koja je izbila na Bukovcu, Krešimir J. sjeo je u alfu i krenuo unatrag, a zatim i naprijed te je tako namjerno udario 21 - godišnjaka koji je pao na pod. M. R. se uspio dići s poda, pa je krenuo fiatom za Krešimirom J. koji se odvezao u alfi.

Ponovno su se susreli na Kostanjevcu kada je Krešimir J. i po drugi put namjerno prednjim dijelom automobila krenuo na M. R. Mladić se ovog puta uhvatio za otvoreno staklo vozačevih vrata nakon čega je pao. Vozač alfe je pobjegao s mjesta događaja dok je M. R. odvezen kolima Hitne pomoći u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policija je ubrzo pronašla Krešimira J., koji im je poznat od ranije po imovinskim deliktima, te je doveden na kriminalističku obradu. (mp)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije