Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak udarac

Dvanaest NATO-ovih vojnika poginulo u posljednja 24 sata

Afganistan
14.07.2010.
u 20:49

Trojica su britanskih vojnika poginula u jednom od najšokantnijih incidenta kada je jedan pripadnik afganistanske nacionalne vojske, s kojim su zajedno služili, na njih otvorio vatru.

Dvanaest NATO-ovih vojnika poginulo je u Afganistanu u poljednja 24 sata. Vojnici su ubijeni u nekoliko odvojenih incidenata. Trojica su britanskih vojnika poginula u jednom od najšokantnijih incidenta kada je jedan pripadnik afganistanske nacionalne vojske, s kojim su zajedno služili, na njih otvorio vatru.
 
Od početka lipnja u  Afganistanu je poginulo 45 pripadnika međunarodnih snaga, a prošlog mjeseca broj poginulih stranih vojnika dosegao je 103, što je najveći broj od svrgavanja talibanskog režima 2001. godine.

 

Ključne riječi

Komentara 33

OZ
ozujsko
03:53 16.07.2010.

A sto su radili ti strani (NATO) vojnici u Afganistanu?????

Avatar commentator
commentator
00:21 15.07.2010.

Ali moram pitati kako to da se nezna omjer poginulih? Zašto novine nikako o tome ni približno? Jel na pomolu opet neki novi \"ubermensch-i\" i oni koji nisu ljudi (afganistanci?) Koliki je omjer? Jedan na 20? Manje? Više?

RE
rezonancija
20:23 15.07.2010.

bravo marsi...odlican posao...sa gomilom doikaza....tako se ponovno uspostavlja demokracija...jer cionisti skoro da kontroliraju 100% medija....ali zaista vam kazem...tesko da ce izrael ove godine prezivjeti....odose nacisti u prasinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije