Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaštel Novi
Povratak na članak

Dvadesetogodišnji mladić noćas nastrijeljen u glavu, liječnici se bore za njegov život

Događaj se zbio noćas u 1,10 sati, na igralištu kod Osnovne škole "Bijaći" u Kaštel Novom. Napadač je u bijegu, a policija traga za njim

Komentari 4

BP
blažević pavka malešić
13:21 29.06.2014.

oružje djeci u ruci govori sve,pametni roditelji...

VL
MI
Mirnadob
14:00 29.06.2014.

Nije vazno kojoj religiji tko pripada,jedan je Bog za sve,i nama svima je taj jedan Bog rekao,ne lazi,ne karadi, ne ubi,ali mnoge religije su to "razvodenile" i prihvacaju sve,samo nek im pune "kasicu"

VL
PR
Presto
08:39 30.06.2014.

Tužno. Na žalost mentalitet mladih u i oko Splita je dosta agresivan i devijantan. Iznenadilo me je kako me je prije 7 godina za vrijeme mog boravka na jednom velikom kulturnom događanju jedan mladić s konjskim repom koji je služio kao escort(vozač) jednoj poznatoj glazbenici iz čista mira verbalno napao na praktički ništa. Da sam nešto rekao vjerojatno bi me fizički napao. Ja sam ostao u čudu. Stvar je jednostavna - puno novaca od turizma(Dalmacija je druga Kalifornija), dobar izgled, hrpa zgodnih cura - pa više od dosade ne znaju što bi. I onda - idući korak u dizanju adrenalina su teške tučnjave, silovanja bizarnim predmetima i ubojstva.

VL
OG
Oger
13:08 29.06.2014.

98 posto katolika. Kako se prsimo time, a ide se iz kuce s oruzjem u dzepu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.