Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan napadač na djevojku priveden, drugi je još u bijegu

Dva Zadrana sinoć fizički i verbalno napali svoje bivše djevojke

policija
Arhiva VL
03.01.2010.
u 09:25

Zadranin(25) je u jednom zadarskom kafiću vrijeđao i fizički nasrnuo i na 34-godišnju prijateljicu svoje bivše djevojke, a nakon napada je pobjegao.

ZADAR - Zadarska policija izvjestila je o dva fizička i verbalna napada mladića iz Zadra na svoje bivše djevojke sinoć u Zadru. Oko 20.30 sati kod Poljane Ivana Pavla Drugog u centru Zadra 27-godišnji muškarac fizički i verbalno je napao svoju 23-godišnju bivšu djevojku. Policija ga je privela i protiv njega slijedi optužni prijedlog. 

Muškarac, 25-godišnjak iz Zadra koji je fizički i verbalno napao svoju 32-godišnju bivšu djevojku i njenu dvije godine stariju prijateljicu u jednom zadarskom kafiću sinoć oko 22.40 sati je pobjegao, a nakon privođenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.  

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:24 03.01.2010.

kad nemogu maziti cure ,mogu ih istuči i pokazati na taj način svoju sirovu strast i strast muškosti..užas za teritorij dalmacije

RI
rina
11:25 03.01.2010.

Decki pa vi niste decki vi ste velikie ,KUKAVICE. Od koga ste naucili da se zensko tuce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije