Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAVVY AWARDS 2019. U NEW YORKU

Dva srebra i jedna bronca hrvatskom turizmu

TRAVVY AWARDS 2019. U NEW YORKU
Foto: Marijana Marinović
1/4
24.01.2019.
u 11:03

Godišnje nagrade Travvy Awards dodjeljuje se više od deset godina za izvrsnost i dostignuća u turističkoj industriji

Ono što je Hrvatska nogometna reprezentacija ljetos osvojila u Moskvi, Hrvatska je ponovila u New Yorku, štoviše dobila je čak dva srebrna priznanja i jedno brončano iz područja turizma. Na dodjeli prestižne nagrade Travvy Awards 2019., održanoj u luksuznoj dvorani Gotham Hall u srcu Manhattana, Hrvatskoj je nakon `zlatne` Grčke pripalo srebro u kategoriji najbolje destinacije u Europi, a iza nas se pozicionirala Engleska. 

Hrvatska turistička zajednica osvojila je srebro za najbolju europsku turističku organizaciju, nakon prvoplasirane Švicarske. U  kategoriji najbolje svjetske destinacije zlato je osvojila Australija, srebro Barbados, a naši su predstavnici, na čelu s direktorom HTZ-a Kristjanom Staničićem i Inom Rodin, direktoricom predstavništva HTZ-a u New Yorku, uzeli broncu. 

Godišnje nagrade Travvy Awards dodjeljuje se više od deset godina za izvrsnost i dostignuća u turističkoj industriji i to u 11 kategorija – od najbolje zrakoplovne kompanije, hotela i resorta, krstarenja i rent-a-cara do destinacije i putne agencije, a ove godine glasalo je više od 100.000 nezavisnih američkih turističkih posrednika.  

- Ovo su iznimne vijesti za cjelokupni hrvatski turistički sektor, jer je riječ o potvrdi popularnosti i odlične pozicije koju naša zemlja uživa na ovom iznimno važnom i velikom tržištu, koje nije lako osvojiti. Srebro za najbolju europsku destinaciju pripada svim hrvatskim turističkim djelatnicima koji s puno ljubavi iz godine u godinu podižu kvalitetu usluge i sadržaja. Posebno sam ponosan na srebro u kategoriji najbolje europske turističke organizacije, jer ta nagrada potvrđuje da Hrvatska turistička zajednica provodi kreativne i inovativne promotivne aktivnosti prepoznate od strane američkih profesionalaca. Naime, priznanja su još važnija kada se u obzir uzme činjenica da se ista dodjeljuju isključivo na temelju glasova američkih turoperatora i putničkih agenata, odnosno od strane struke – izjavio je Kristjan Staničić, koji će se sa svojim timom predstaviti i na štandu na međunarodnom turističkom sajmu NY Times Travel Showu u Javits Centru u New Yorku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije