Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4 pljačke u 15 dana

Dva naoružana razbojnika orobila trgovinu u Cerniku

pljackas
VL FOTO
31.10.2012.
u 08:52

Uz prijetnju pištoljem odnijeli su zasad neutvrđen iznos. Policija traga za počiniteljima

Dva naoružana i maskirana razbojnika opljačkala su u utorak oko 18.30 sati trgovinu u Cerniku. Uz prijetnju pištoljem odnijeli su zasad neutvrđen iznos. Policija traga za počiniteljima.

Ovo je već četvrta pljačka na području Brodsko-posavske županije u posljednjih petnaestak dana. U protekla tri navrata na udaru dvojice maskiranih razbojnika bile su benzinske postaje u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški. Iako se opisi razbojnika, koje su dali zaposlenici opljačkanih crpki, nisu podudarali, zbog sličnog "obrasca" i činjenice da se razbojstva događaju na istom području u policiji ne isključuju mogućnost da se radi o istim, serijskim pljačkašima.

>>U osam dana treća pljačka benzinske u Brodskoj županiji

Komentara 2

Avatar puky
puky
10:00 31.10.2012.

"Dva naoružana razbojnika orobila trgovinu u Cerniku" ... a bome dva ne naoružana razbojnika pokušala opljačkati Plinacro za 57 milijuna kuna ... naravno, čačić i onaj njegov gangster kojeg je postavio za predsjednika uprave Plinacro-a ... spriječili ga drugovi izz bratske partije, nije bajić koji im iz ruke zoba, no ne zato što su pošteni već prevlasti među kukurikavcima ... strava ...

OB
-obrisani-
15:01 31.10.2012.

da nije čaruga opet među nama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije