Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD VARAŽDINA

Poginula dvojica muškaraca: Vozeći se na quadu sletjeli u Bednju, oglasila se policija

Quad riders
Thomas Frey/DPA
12.04.2024.
u 09:35

Sve okolnosti ove tragedije utvrdit će se u očevidu.

Dvojica muškaraca poginula su u četvrtak navečer u prometnoj nesreći na sjeveru Hrvatske. U selu Tuhovec u Varaždinskoj županiji oko 20 sati u prometnoj nesreći poginula su dvojica muškaraca u dobi od 33 i 39 godina. Oni su se vozili u quadu i usred neprilagođene brzine sletjeli s ceste u rijeku Bednju i stradali.

"Muškarci starosti 33 i 39 godina vozili su se traktorom (quadom) šetnicom uz rijeku izvan naseljenog mjesta Tuhovec u smjeru mjesta Retkovec. Tom prilikom zbog brzine neprilagođene osobinama i stanju zemljanog puta došlo je do slijetanja traktora u korito rijeke te su 33-godišnjak i 39-godišnjak smrtno stradali", navodi PU Varaždinska.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina. Liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije konstatirala je smrt nesretnih muškaraca na mjestu događaja.

"Po nalogu županijskog državnog odvjetnika tijela su prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti ovog nesretnog događaja", stoji u policijskom priopćenju.

Drama na Floridi: Policija spašavala ljude koji su zaglavili u vodi usred žestoke oluje

 

Ključne riječi

Komentara 11

ME
MediciKM
10:06 12.04.2024.

Prirodna selekcija.

Avatar Aurel
Aurel
09:50 12.04.2024.

quad je stroj izmišljen za sakaćenje i ubijanje

LU
lukarak
11:08 12.04.2024.

Oh ne. Nego....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije