Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mole se građani!
Povratak na članak

Dvojica muškarca orobila zlatarnicu, policija moli za pomoć!

Zbog sumnje da su 10. siječnja ove godine oko 11 sati, uporabom nadražujućeg spreja i tjelesne snage u zlatarnici u Jurišićevoj ulici počinili kazneno djelo razbojništva, policija traži dvojicu muškaraca s fotografija...

Komentari 3

NO
No1
12:08 22.10.2014.

Ovo ne razumijem... zasto policija ne pita za dva dana? A, ne nakon 10 mjeseci! Tko ce se sjetiti ista nakon godinu dana? A, ako je tip stavio brkove samo za tu priliku... onda ga moze jedino obitelj prepoznati. Tak da... ne vidim svrhu ovoga nakon 10 mjeseci.

VL
SZ
simo.zgela
08:31 23.10.2014.

pa i HDZ i SDP su orobili Hrvatsku,pa nitko nista ne poduzima.

VL
JO
joOk3r
01:40 24.10.2014.

Mozes mislit kako su ovi iz hr

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.