Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEOČAK

Tragedija u BiH: Dva muškarca i dječak izgorjeli u požaru u vikendici

Požar
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
16.04.2017.
u 13:57

Policajci i vatrogasci koji su naknadno stigli na mjestu nesreće zatekli su samo izgorjelu konstrukciju i izgorjela trupla

Tri osobe uključujući jednog malodobnog dječaka smrtno su stradale u požaru koji je zahvatio vikendicu na obalama Drine u istočnoj Bosni, prenijeli su u nedjelju lokalni mediji u BiH.

Policija u mjestu Teočak na čijem se teritoriju dogodila tragedija potvrdila je kako je u subotu navečer izbio požar u drvenoj vikendici u naselju Snježnica u kojoj su se u tom trenutku nalazili Sanel Ibrahimović (41), njegov sin Vedin (12) i vlasnik objekta Safet Mehić (50).

Prema prvim nalazima istražitelja, sva trojica su vjerojatno spavala kada je izbila vatra te ih je dim ugušio a njihova tijela u požaru su potom izgorjela.

Očevici nesreće koji su vatru primijetili iz udaljenosti tvrde kako je plamen "progutao" drvenu konstrukciju vrlo brzo pa je dvojici muškaraca i dječaku bilo nemoguće pomoći na vrijeme.

Policajci i vatrogasci koji su naknadno stigli na mjestu nesreće zatekli su samo izgorjelu konstrukciju i izgorjela trupla stradalih.

>> U BiH uhićen ruski državljanin kojega Moskva traži zbog terorizma

>> Sadam, Milošević, Gadafi: Koga je sve američka vojska gađala raketama Tomahawk?

Ključne riječi

Komentara 1

AV
AVIM
23:43 16.04.2017.

Sure Tebi i Bekanu neka je laka Zemljica.Iva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije