Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMAG
Povratak na članak

Dva mjeseca prijetio mu smrću i onda ga napao s čekićem

Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć zbog lakših ozljeda u riječkoj bolnici.

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
16:46 15.11.2019.

"Napao ga s čekićem "? On i čekić skupa napali nesretnika....

VL
LA
lazovcino
22:45 15.11.2019.

Koji idiot, dva mjeseca mu prijeti smrcu i on ga jos i ceka da ga ovaj pizdekne cekicem po tintari. Za dva mjeseca je mogo kupit skorpion sa prigusivacem i provjerit dali je tip otporan na metke i sacuvat svoju citavu tintaru.

VL
DU
Deleted user
18:05 15.11.2019.

pa brzo je i uspio...dok se Bosanac sjetio iskopati rudu, istopiti u željezo, iskovati u čekić....i prošla 2 mjeseca.. 😁

VL
Avatar fredi
fredi
16:30 15.11.2019.

Baš je to i meni zasmetalo. To je kao ono: idem na posao s tramvajem, ... da, ona/on i tramvaj pod rukom. Ah taj naš hrvatski jezik, kako li je zahtjevan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.