Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovina drogom

Dva meksička vojnika oteta i ubijena u Acapulcu

vojni avion
Foto: Reuters/PIXSELL
01.11.2016.
u 08:15

Dva vojnika navodno su sudjelovala na tečaju u zrakoplovnoj bazi, a oteta su dok nisu bili na dužnosti

Nepoznati napadači su oteli a potom i ubili dva vojnika u meksičkom primorskom gradu Acapulco, potvrdile su u ponedjeljak lokalne vlasti.

Dva vojnika navodno su sudjelovala na tečaju u zrakoplovnoj bazi, a oteta su dok nisu bili na dužnosti. Njihova tijela pronađena su na tržnici, objavile su vlasti savezne države Guerrero.

Odnedavno se bande u tom poznatom  meksičkom turističkom odredištu bore za kontrolu nad trgovinom drogom. Savezna država  Guerrero je dom nasada marihuane i opijuma, kao i postrojenja za proizvodnju sintetičkih droga.

Prošle 2015. godine Acapulco je proglašen najopasnijim gradom u Meksiku od strane Građanskog vijeća za javnu sigurnost i kriminalnu pravdu s 903 ubojstava u toj godini.

>> Preminuo kapetan Brazila sa SP-a 1970. Carlos Alberto Torres

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Honduras
Honduras
08:39 01.11.2016.

a fotku uz ovaj članak je birao netko jaaaako pametan

MA
...Marsijanac
15:41 01.11.2016.

Prošle 2015. godine Acapulco je proglašen najopasnijim gradom u Meksiku od strane Građanskog vijeća za javnu sigurnost i kriminalnu pravdu s 903 ubojstava u toj godini.>>>> Sitnica u usporedbi sa Chicagom gdje je ubijeno preko 3,500 od pocetka ove godine.

DU
Deleted user
17:46 01.11.2016.

kamo srece da ih 400 a ne 4, a Acapulco je djeciji vrtic prema vecini USra gradova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije