Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u karanteni

Dva dana bila zatvorena s tijelom preminulog supruga. 'Morali smo pratiti protokol'

Koronavirus u Italiji
Foto: Marzio Toniolo/REUTERS/PIXSELL
1/12
12.03.2020.
u 12:33

Muškarac je preminuo od koronavirusa u ponedjeljak, a njegova supruga nije smjela napustiti stan zbog karantene. Plakala je na balkonu i zvala pomoć

U talijanskoj općini Borghetto Santo Spirito žena je bila zatvorena u stanu s tijelom preminula supruga.

Muškarac je preminuo od koronavirusa u ponedjeljak, a ona nije smjela napustiti stan zbog karantene. Plakala je na balkonu i zvala pomoć. 

"Nitko joj se ne može približiti kako bi joj pomogao ili je utješio. Nadamo se da će se to brzo riješiti", izjavili su susjedi za talijanske medije. 

Gradonačelnik Giancarlo Canepa rekao je za CNN kako će tijelo maknuti tek u srijedu. 

"Da, istina je da je ona još uvijek tamo s tijelom i mi ga nećemo moći premjestiti do srijede", rekao je i dodao: "Nažalost, imamo sigurnosni protokol koji moramo pratiti". 

Canepa tvrdi i kako je preminuli muškarac odbio liječenje u bolnici te odlučio biti u karanteni sa suprugom. 

Tema: koronavirus

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:05 12.03.2020.

Protokol je protokol, a njegovo odbijanje bolničkog liječenja je njihova osobna procjena i trebali su biti svjesni svih posljedica. Zar bi trebalo da dođu po mrtvaca, još se nekoliko zarazi i umre?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije