Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U DRNIŠU

Dva BiH radnika pretukli i opljačkali svoje cimere iz Ukrajine

Grad Drniš
Dusko Jaramaz/PIXSELL
02.11.2020.
u 10:05

Do sukoba je došlo zbog nesuglasica oko korištenja zajedničkih prostorija

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom i 28-godišnjakom, bosanskim državljanima, osumnjičenima za prijetnje, krađu i teške tjelesne ozljede u pokušaju, sve na štetu 37-godišnjaka i 26-godišnjaka, ukrajinskih državljana.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 31. listopada oko 22 sata u Drnišu, zbog nesuglasica oko korištenja zajedničkih prostorija, između osumnjičenih i oštećenih nakon verbalnog izbio i tjelesni sukob. U tom sukobu su osumnjičeni, uporabom različitih predmeta, zadali oštećenima više udaraca kojom prilikom su im nanijeli lakše tjelesne ozljede, ozbiljno im zaprijetili, što je kod oštećenih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost dok im je 28-godišnjak otuđio mobilne telefone.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije