Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI

Dva automobila izgorjela u garaži hotela u Novigradu, nema ozlijeđenih

Požar u Zagrebu: Izgorio automobil u Maksimiru, vatra oštetila i kuću
Ilustracija/Slaven Branislav Babic/PIXSELL
26.01.2023.
u 14:00

U požaru koji su umaški i novigradski vatrogasci ugasili oko 23.20 sati nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta bit će poznata naknadno

Dva automobila u potpunosti su izgorjela u garaži u prizemlju hotela na području Novigrada, a u požaru nitko nije stradao, izvijestila je u četvrtak istarska policija. Umaška je policija u srijedu oko 21.30 sati zaprimila dojavu o požaru koji je u garaži u prizemlju hotela na području Novigrada zahvatio dva osobna automobila koja su u potpunosti izgorjela.

Neslužbeno se doznaje kako je jedno vozilo hrvatske, a drugo talijanske registracije. Hotel na čijem je parkiralištu izbio požar trenutno je zatvoren.

U požaru koji su umaški i novigradski vatrogasci ugasili oko 23.20 sati nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta bit će poznata naknadno. 

Policijski službenici će u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja tijekom dana obaviti očevid kako bi utvrdili okolnosti izbijanja požara.

>> VIDEO Za nekoliko regija upaljen meteoalarm, HAK upozorava: 'Otežano se vozi zbog snijega'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije