Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čak i poslovne prostore

DUUDI u najam nudi stanove u Zagrebu već od 262 kune

stanovi u najam
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
21.07.2016.
u 12:35

Iznosi mjesečne najamnine u Zagrebu kreću se od 262,50 kuna do 1.216,50 kuna. Pritom se najveća početna najamnina od 1.216,50 kuna traži za stan od 81,10 četvornih metra u Čalogovićevoj ulici u Novom Zagrebu.

Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) do 23. kolovoza prikupljat će ponude za najam 21 državnog stana u Zagrebu, stoji u javnom pozivu za najam tih stanova koji je DUUDI objavio na svojim internetskim stranicama.

Iznosi mjesečne najamnine u Zagrebu kreću se od 262,50 kuna do 1216,50 kuna. Pritom se najveća početna najamnina od 1216,50 kuna traži za stan od 81,10 četvornih metra u Čalogovićevoj ulici u Novom Zagrebu, a najmanja od 262,50 kuna za najmanji stan u toj ponudi, od 17,50 metara četvornih u Klaićevoj ulici u centru Zagreba.

DUUDI je objavio i tablice s popisom stanova, njihovim lokacijama, površinom i mjesečnom najamninom, iznosom jamčevine te datumima i vremenom kada se stanovi mogu pogledati.

S najpovoljnijim ponuditeljem za svaki pojedini stan sklopit će se ugovor o najmu na rok od pet godina, uz mogućnost produljenja na još pet. Ugovorom će se regulirati uvjeti održavanja i korištenja stana.

Svi su ponuditelji dužni uplatiti i jamčevinu za pojedini stan.

Osim najamnine, ponuditelji se obvezuju plaćati i sve troškove režija te održavanja stanova, ali stanove ne mogu rekonstruirati bez pristanka najmodavca niti mogu, ako i dobiju pristanak, tražiti povrat uloženog.

Najmoprimac ne može dati u podnajam stan u cijelosti ili u dijelu, bez suglasnosti najmodavca. Također, najmoprimac može stan koristiti za stanovanje, a ne može ga koristiti za druge namjene.

U zakup se nudi 28 državnih poslovnih prostora

DUUDI do 24. kolovoza prima i ponude za zakup 28 poslovnih prostora u državnom vlasništvu, za što je javni poziv objavio ovog tjedna, a najviše tih prostora nudi u Rijeci (17) i Puli (9).

Po jedan poslovni prostor DUUDI nudi u zakup i u Matuljima te u Opatiji. 

>>Sunčani Hvar u pet mjeseci ostvario 15 posto veće prihode

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:40 21.07.2016.

Sramota!Te stanove trebaju dobiti jadni migranti i zaposliti ih treba.Neka pocnu novi zivot dostojan covjeka.Curice u minicama ce se pobrinuti za sve ostalo.

AM
AmandaMa
15:00 23.08.2016.

Hvala izvjestiteljima i svim medijima koji su od te prilike za manje imucne stvorili pravu senzaciju. Za oronule stanove mikro kvadrature su ovog puta dospjele 300 ponude, u kojim vec medju prvima iskacu one za triput vise od date cijene duudija. Molim vas da iduci put se ne ukljuciti u propagandu toga, kako bi sanse za dobivanje dobili zaista oni zainteresirani. Tuzna i ogorcena sam, a sve bi se napokon bilo poslozilo kako treba!!!!

DU
Deleted user
13:19 21.07.2016.

kako bi mogo preko veze do jednog poslovnog prostora na moru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije