Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brodski sportaš

Duspara čestitao Novakoviću na dvostrukoj svjetskoj tituli

kajak (1)
Foto: Vedran Balen/VLM
1/3
18.09.2013.
u 12:04

Ovaj izniman uspjeh mladog brodskog sportaša na natjecanju koje se smatra neslužbenim Svjetskim prvenstvom za mlade do 17 godina velika je promocija za ovaj sport

Kajakaš brodskog Olimpika Antun Novaković (16) osvojio je na nedavnom turniru olimpijskih nada u češkim Račicama naslov dvostrukog svjetskog prvaka u utrkama na 500 i 1.000 metara.

Ovaj izniman uspjeh mladog brodskog sportaša na natjecanju koje se smatra neslužbenim Svjetskim prvenstvom za mlade do 17 godina velika je promocija za ovaj sport, njegov klub i grad. Tim povodom primio ga je i gradonačelnik Mirko Duspara.

- Čestitam Antunu i njegovom klubu koji je članom obitelji brodskih sporstkih udruga postao tek nedavno, a već postiže tako dobre rezultate. Mislim da ni sam Antun nije očekivao da može osvojiti dva zlata – rekao je Duspara. Sam Antun kaže kako je lani na istom natjecanju osvojio četvrto i peto mjesto, a ove godine cilj mu je bio medalja. Na kraju je osvojio dvije, i to one najsjajnije.

>> Duspara primio uspješne kajakaše Kajak-kanu kluba \'Olimpik\'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije