Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Glogoški:

'Susret s premijerom ne mislimo proglasiti početkom rješavanja naših zahtjeva'

borovo selo, kolinda
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
02.05.2015.
u 13:02

Voditelj prosvjeda branitelja u Savskoj Đuro Glogoški komentirao je u Borovu selu jučerašnji susret sa Zoranom Milanovićem u Okučanima

Predsjednik Vlade se nije odazvao na naš poziv na okrugli stol. Susret na ulici za nas je iznenađujući i ne mislimo ga proglasiti nekim početkom rješavanja naših zahtjeva, kratko je rekao Đuro Glogoški koji je jedan od čelnika prosvjeda ispred Ministarstva branitelja Vlade RH u Savskoj ulici u Zagrebu komentirajući jučerašnji kratak susret na ulici u Okučanima i razgovor sa Zoranom Milanovićem.

Do susreta i kratkog razgovora između Milanovića sa jedne strane i Glogoškog i Josipa Klemma sa druge strane došlo je nakon službenoga programa obilježavanja 20. obljetnice vojno redarstvene akcije Bljesak. Tijekom toga kratkoga razgovora predstavnici prosvjednika ukazivali su premijeru na izmjene i dopune zakona od prije dvije godine po kojoj ne mogu ostvariti svoja prava te ih je interesiralo što je premijer po tom pitanju poduzeo u zadnjih šest mjeseci.

Predložili su tom prilikom premijeru da ih pozove na razgovor u Vladu kako bi riješili nastale probleme napominjući da se neće ništa napraviti ako će se problem rješavati na ulici. Tražili su od Milanovića da im kaže kada trebaju doći na razgovor ukazujući kako imaju hrpu argumentiranih problema koji se ne rješavaju.

– OK, probat ćemo. Ali ako vi mislite da ja nisam htio da se to riješi odmah nakon onih razgovora. Ja sam htio da se to riješi odmah, brate, jer nisam razumio u čemu je problem. Mislite da vas lažem?, rekao im je tom prilikom Milanović.

Pojašnjavao je Milanović i kako je sve po zakonu, da se proračun Ministarstva branitelja unatoč svim problemima nije smanjivao te da će ga i povećati ako bude potrebe, kao i da nitko ništa nije napravio da bi napakostio Glogoškom, Klemmu i drugima.

>> Prvi dijalog branitelja iz Savske 66 i Milanovića

>> Reakcije na susret Milanovića i branitelja: Dijalog je uvijek dobar put

Komentara 33

KL
Klarahrv
14:28 02.05.2015.

Milanovic podvio rep i uvlaci se Glogoskom. Milanovicu preeekasno.

R0
R00kie
13:30 02.05.2015.

nego dolazak osudjene stranke na vlast haha :D

Avatar delminium
delminium
14:10 02.05.2015.

milanović me razočarao ........ prvo što je rekao povećat ćemo proračun braniteljima .......... ,, zorane nije sve u novcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije