Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Glogoški:

'Dok razgovaramo, nećemo govoriti o smjeni Predraga Matića'

Đuro Glogoški
Foto: Borna Filić/PIXSELL
01.06.2015.
u 18:45

Vjerujemo da ćemo u konačnici doći do cilja, rekao je Glogoški

- Ostajemo u Savskoj do daljnjega - rekao je Đuro Glogoški, jedan od glavnih ljudi prosvjeda branitelja, u razgovoru za emisiju RTL Danas.

Glogoški, koji je danas bio na sastanku s premijerom Zoranom Milanovićem, ministrom branitelja Predragom Matićem i ministrom obrane Antom Kotromanovićem, rekao je da su stvoreni temelji za pregovore.

- Vjerujemo da ćemo u konačnici doći do cilja - rekao je Glogoški.

- Mi smo argumentirali ono o čemu govorimo cijelo vrijeme, a govorimo o istini.

Iako je jedan od zahtjeva branitelja koji prosvjeduju u Savskoj smjena ministra Matića, Glogoški je rekao da tijekom pregovora o tome neće govoriti.

- Dok razgovaramo, nećemo govoriti o smjeni Predraga Matića, dok god traju razgovori, nećemo o tome govoriti - rekao je Glogoški.

Izrazio je uvjerenje da se do rješenja može doći za stolom, a na pitanje je li umoran od prosvjeda, odgovorio je:

- Za hrvatski narod i hrvatsku državu nema umora.

>> Glogoški nakon sastanka: Prosvjed se nastavlja – šator i dalje ostaje!

Komentara 91

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:37 01.06.2015.

Kaže "brigadir" Matić, nisam znao da čete doči u odorama inače bi se i mi obukli pa da vidite koliko odličja mi imamo misleči na sebe i ministra Antu Kotromanovića, pa Anti svaka čast a gdje si ti Frede zaslužio činove i ordenje i u kojim si akcijama sudjelovao osim što si bio u logoru 9 mjeseci i u Borovu Naselju cca 30 dana rata. Pozdrav dobrim ljudima

DA
Djeca_Arbata
20:44 01.06.2015.

Legendarni Stipe Miočić "hrvatski ponos" na svom facebooku danas je objavio..."My support goes to the Croatian war veterans who created Croatia, courageously fighting with the Croatian coat of arms on their foreheads, under the Croatian flag, with rosary-beads around their necks. HRVATSKA!"

KO
Komacero
19:32 01.06.2015.

branitelji pitaju premjera Milovanovica zasto postoji registar branitelja sa imenima i prezimenima i adresama doticnih a nepostoji registar agresora imenima i prezimenima a Milinovic odgovorio da registar agresora zacementiran kako hrvatska javnost nebi saznala imena ubica silovatelja palikuca,sramota ako to demokracija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije