Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Glogoški

Članovi Udruge HRVI-ja neće sudjelovati u mimohodu u Zagrebu jer je to politička odluka

Đuro Glogoški
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
22.07.2015.
u 13:19

Takvu odluku donijeli smo iz više razloga, a među ostalim i zbog odnosa hrvatske države prema braniteljima koji već 9 mjeseci prosvjeduju u Savskoj 66

Članovi Udruge stopostotnih HRVI-ja prve skupine u Kninu će obilježiti 20. godišnjicu vojno-redarstvene akcije Oluja, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja. Neće sudjelovati u mimohodu 4. kolovoza u Zagrebu. – Takvu odluku donijeli smo iz više razloga, a među ostalim i zbog odnosa hrvatske države prema braniteljima koji već 9 mjeseci prosvjeduju u Savskoj 66 – rekao je Đuro Glogoški za HRT

– Mimohod u Zagrebu jest politička odluka i mi u njoj nećemo sudjelovati, nego ćemo sudjelovati u proslavi Oluje u Kninu – rekao je Glogoški.  

>> Običan ljetni raspust u borbi za braniteljsko dostojanstvo

Komentara 22

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:04 22.07.2015.

U Zagrebu na mimohodu če sudjelovati samo veliki i zaslužni ratnik brigadir Predrag Matić zvani Fred i mahati sa knjigom "Ništa lažno" u koju samo on (i nekolicina njegovih kojim je odužio preko veze nešto u životu) vjeruje. Pozdrav dobrim ljudima

DU
Deleted user
13:35 22.07.2015.

Zanimljivo, čim su se ovi iz Hrvatskog Društva Zatvorenika juer javili kako je mimohod sramota, kako Kolinds ništa nije kriva i kako Kara neće sudjelovati u mimohodu naše vojske jer ga nitko nije ni pozvao odmah se drugi dan javlja i Glogoški s istim vizijama koje ima i veliki vođa navedenog Društva. Pametnom dosta. A onda će Glogoški i Klemm i dalje uvjeravati narod kako oni nemaju veze sa KaraKitarovićima. Karamarku poruka: ni narod nitko nije službeno pozvao pa će narod isto izaći u Vukovarsku i s ponosom pogledati mimohod i mimoplov svoje vojske i mornarice. Glogoški, nije mimohod politička odluka već ovo što ste ti i Klemm odlučili. Jadnici.

DU
Deleted user
13:44 22.07.2015.

I onda se cude sto su strane vojske odbile doci na mimohod. Pa nece biti niti nasi veterani... Ovako razjedinjeni sramotimo se po svijetu ,srbija nas zahebava, ma fuj. A to ide na dusi premijeru i koaliciji, predsjednici, oporbi i braniteljima. Hebem ti ovakve ljude, Hrvati - stoka sitnog zuba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije