Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Dunavom plovi dvokilometarska naftna mrlja

kaštel (1)
Ivo Čagalj/PIxsell
07.05.2011.
u 18:36

Nagađa se da je razlog novog onečišćenja curenje nafte iz nekoga od brodova koji plove Dunavom

Tijekom današnjeg dana na Dunavu, u samome središtu Vukovara, uočena je naftna mrlja duga 2000 metara i široka oko 30 metara. Pojavu mrlje na Dunavu potvrdio je i glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske Luka Barunčić koji je rekao da je o pojavi onečišćenja izvještena vukovarska kapetanija i služba za zaštitu voda Državnog inspektorata. Kao navjerojatniji razlog pojave još jedne naftne mrlje i novoga onečišćenja Dunava spominje se istjecanje nafte iz nekoga od brodova koji plove Dunavom. Najnovija naftna mrlja ne predstavlja ekološku opasnost i kreće se nizvodno prema granici RH. Inače je pojava naftnih mrlja prilično česta na Dunavu i gotovo redovito su razlog tome brodovi koji plove Dunavom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije