Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dukat predstavio prvo trajno mlijeko u boci

dukat PR (1)
Foto:
1/7
PR
Autor
PR članak
21.09.2010.
u 12:24

Gosti su uživali u domaćim autohtonim delicijama u nesvakidašnjem seoskom ambijentu.

Dukat mliječna industrija u nesvakidašnjem je seoskom ambijentu, postavljenom u tvorničkom krugu mljekare na zagrebačkom Žitnjaku, s više od 150 poslovnih partnera proslavila lansiranje jedinstvene boce za trajno mlijeko.

Prva boca za trajno mlijeko ambalaža je budućnosti pa je u skladu s time i predstavljena atraktivnom 3D hologramskom animacijom, dok su goste zabavljali Vanna i tamburaši Slavonske Lole.

Gosti su imali priliku uživati u okusima i mirisima autohtonih hrvatskih specijaliteta poput kotlovine, race s mlincima, čušpajza od mladog graha trešnjevca s buncekom i u mnogim drugim delicijama, koje je ispred gostiju pripremao poznati kuhar Tomislav Špiček.

Među brojnim gostima zabavljali su se i Mario Valentić i Larisa Lipovac, ambasadori Muuuologije, projekta koji je pokrenuo Dukat s ciljem promicanja važnosti konzumacije mlijeka u svakodnevnoj prehrani. Mario i Larisa nisu krili oduševljenje nesvakidašnjom prezentacijom Dukatova mlijeka u boci, seoskim ambijentom i domaćim specijalitetima.

Osim što nova višeslojna boca s dvostrukim zatvaranjem potpuno štiti sve prirodne sastojke mlijeka i čuva njegovu kvalitetu, boca je i izuzetno praktična što će zasigurno oduševiti potrošače.

Dukat mlijeko nositelj je oznake "Mlijeko hrvatskih farmi" te Trusted brand priznanja najpouzdanije robne marke mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?