Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal na odlasku

Dujomir Marasović: Ovo je koštalo manje nego parada pedera!

dujomir marasović,kbc split (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
12.06.2012.
u 13:54

Dr. Marasović obrušio se na one koji mu prigovaraju da je u dva mandata samo ulagao u beton, ali i zato što će se 60 milijuna kuna dati Hajduku. Ovog puta na svečanost nije pozvao nikoga od političara i gradskih čelnika.

Ispunila se "zadnja" želja dr. Dujomira Marasovića kao ravnatelja KBC-a Split jer tu će dužnost obnašati do petka kad će je "predati" dr. Darku Duplančiću. U podrumu bolničke zgrade na Firulama otvoren je dio Odjela za fizikalnu medicinu namijenjen fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji djece.

– Prije odlaska želio sam ovo otvoriti i druge želje nemam – kazao je doktor Duje koji ovog puta na svečanost nije pozvao nikoga od političara i gradskih čelnika.

Podsjetio je da je renoviranje devastiranog odjela još prije četiri godine inicirao naš poznati fotograf Jadran Lazić. Premda je tada dr. Marasović najavio da će radovi biti završeni za 6 mjeseci, fizikalna koja obuhvaća oko 2200 metara četvornih, u cijelosti još nije obnovljena. Renoviranje se planiralo financirati donacijama Jadrana Lazića (oko 800 tisuća kuna) i Jakše Mrčele koji je obećao oko milijun eura u građevinskim radovima. Lazić je svoj obećanje ispunio, a Mrčela zbog krize nije uspio.

– Od novog ravnateljstva tražite da se ova priča završi do kraja. Mi smo uredili cijelu infrastrukturnu trasu, ne treba još puno za opremu cijele fizikalne terapije – sugerirao je djelatnicima Odjela za fizikalnu medicinu dr. Marasović.

Na upit koliko je stajala obnova dr. Duje u svom je stilu odgovorio: "Svakako manje nego parada pedera!"

Na odlasku s mjesta ravnatelja nije propustio "očešati" one koji mu prigovaraju da je za svoja dva mandata samo gradio i ulagao u beton.

– Ispričavam se što smo ulagali u beton! Zato što nismo u Mezopotamiji, nismo radili od gline. Govore da je rodilište hram. Točno. To je katedrala života po Bogu i čovjeku! To je najsvetije u što se uložilo posljednjih 50 godina. Hoćemo li dati 60 milijuna kuna za Hajduk? Dok je takve vlasti, nema sreće – rekao je žestoki dr. Dujomir Marasović.

Preporučio je i preseljenje splitskih toplica u bolničku zgradu na Križinama.

Komentara 67

PE
Pegaz
15:02 12.06.2012.

I ovo je liječnik?! A bože sačuvaj, i još mu je društvo platilo faks.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
14:25 12.06.2012.

"Skandal na odlasku" ?!?! ... zašto skandal ? ... zato što je otvorio novi dio bolnice ? ... zato što nije pozvao političare na to otvorenje ? ... zato što je prigovorio trošenje dragocjenog novca na Hajduk i paradu homoseksualca ? ... strava ...

NO
novahrvatska
14:41 12.06.2012.

Marasoviću, svaka ti čast i Bog te blagoslovio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije