Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC Split Otvoren Laboratorij za invazivnu i intervencijsku kardiologiju

Dujomir Marasović: Nema više umiranja od srčanih bolesti!

'pixsell-hrvatska-split-02.03.2010.- split splitska bolnica ministar milinovic i dujomir marasovic  otvorili nsu svecano labaratori za invazivnu kardiologiju Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
02.03.2010.
u 16:05

Ministar Milinović kaže da je novom vodstvu HDZ-a Splita cilj dobiti gradonačelnika.

Riješeno je pitanje srčanih bolesti, nema više umiranja od infarkta miokarda, samo koga Bog uzme – kazao je Dujomir Marasović, ravnatelj KBC-a, opisujući Laboratorij za invazivnu i intervencijsku kardiologiju, koji je otvorio ministar zdravstva Darko Milinović. U laboratorij, u kojemu će se spašavati životi pacijenata s infarktom miokarda, uloženo je sedam milijuna kuna. Ravnatelj je za dva mjeseca najavio otvaranje Laboratorija za transplantaciju koštane srži, a potom i transplantaciju bubrega.

Stiže 60 novih aparata

– Ulaganje u zdravstveni sustav nije trošak nego ulaganje u budućnost – poručio je ministar Milinović i najavio kupnju 60 vrijednih aparata za splitsku bolnicu, koja će postati perjanica hrvatskoga zdravstva. Ministar Darko Milinović, zamjenik predsjednice HDZ-a, sastao se tijekom boravka u Splitu i s članovima Županijskoga i Gradskog odbora HDZ-a.

– Najavljujem novi zalet HDZ-a ovdje i u čitavoj Hrvatskoj. Kao što se biskup drži za štap, tako će i članovi HDZ-a gurati kotač stranke u jednom pravcu – izjavio je Milinović.

Dugovi HDZ-a će se platiti

Novom vodstvu splitskoga HDZ-a na čelu s Dujom cilj je dobiti gradonačelnika na idućim izborima. Zaoštravanje odnosa splitskih hadezeovaca s Kerumom, tvrdi, apsolutno je usklađeno s nacionalnom razinom stranke. HDZ ne može sebi dopustiti da bude neprepoznatljiv, a splitski glede Grada vodi autonomnu politiku.

– Od Duje tražim da podupre sve dobre projekte aktualne vlasti, časno je služiti narodu i u oporbi, nije problem da na županijskoj razini vlada koalicija HDZ-a i Keruma – rekao je Milinović i istaknuo da će dugovi staroga vodstva HDZ-a Splita biti plaćeni bez optuživanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije