Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI OSTAVKU

Dujomir Marasović: Kerum mi je prijetio i vrijeđao obitelj

kerum
Arhiva VL
12.04.2010.
u 11:01

Marasović nije želio otkriti što mu je točno Kerum rekao naglasivši da ga neće prijaviti policiji nego da za to traži njegovu ostavku na mjestu gradonačelnika.

Govor gradonačelnika Željka Keruma na otvaranju Croatia Boat Showa je zloupotreba položaja. Gradonačelnik je to iskoristio za vrijeđanje političkih protivnika te izjavio da je pukao. Kako se to tumači u psihičkom smislu, sam je priznao pa ne treba tražiti njegovu potvrdu radne sposobnosti. Tražimo neopozivu ostavku gradonačelnika Keruma, poručio je šef splitskog HDZ-a Dujomir Marasović.

Najavio je tužbu protiv gradonačelnika koji je izjavio u novinama da je Marasović navijao za Dinamo na nedavnoj utakmici Hajduk-Dinamo.

- Navijač sam Hajduka od rođenja. U to vrijeme bio sam u "Cukarinu" s prijateljem Domagojem Marojevićem, uopće nisam bio na toj utakmici - istaknuo je Marasović dodajući kako građanima tužbom žele pružiti dokaz da Kerum laže i da mu se stvaraju priviđenja.

Šef splitskog HDZ-a potom je rekao da mu je na rivi, dok je čekao prijatelja, na nogostupu prišao Kerum s pratnjom, uputio prijetnju i uvredu obitelji. Marasović nije želio otkriti što mu je točno rekao naglasivši da ga neće prijaviti policiji nego da za to traži ostavku gradonačelnika.

Marasović brani i Ranka Ostojića, člana predsjedništva SDP-a kojega, tvrdi, Željko Kerum vrijeđa.

- Ako ga ne brani SDP koji se ovdje ponaša kao sluga lošeg gospodara, ja branim Ranka Ostojića, čovjeka koji je godinu dana u Zagrebu i koji ništa ne govori - izjavio je Marasović.

Ističe da je Kerumov govor govor mržnje te traži podršku svih Splićana protiv totalitarnog mentaliteta koji, kako poručuje, vodi u tiraniju.

Komentara 11

OB
-obrisani-
11:39 12.04.2010.

DUJOMIR, kakvo je to ime ili prezime, neko prekooceansko ili etname.

VI
visio
11:48 12.04.2010.

da si iz hrvatske znao bi otkud to ime!! dujomir je staro hrvatsko ime!! a, da i članaka komentiram, vidim da kerum radi svoj posao, kad se sdp i hdz ujedinjuju protiv njega!!

OB
-obrisani-
11:52 12.04.2010.

Ujedinili bi se oni i protiv crnog vraga samo da se dokopaju \"kopanje\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije