Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN ZLOČIN

Dugo Selo: Ukrao pa ubio stoku te njihove lešine ostavio na cesti

policija
Arhiva VL
22.03.2010.
u 11:20

Nepoznati počinitelj ukrao je jednog bika i dva teleta te ubio jedno tele koje je ostavio uz cestu. Iz obližnje staje ukrao je tri svinje, odvukao ih na glavnu ulicu te ih ubio.

Zagrebačka policija izvijestila je danas o bizarnom zločinu koji je šokirao mještane Dugoga Sela, točnije stanovnike Puhovske ulice.

U njoj je u petak i subotu nepoznati počinitelj priklao tele i tri svinje čije je lešine ostavio da leže pored ceste. Otuđen je i jedan bik te još jedno tele čija lešina nije pronađena.

Nepoznati je počinitelj iz staje 62-godišnjeg Marka Č. ukrao jednog bika i dva teleta te ubio jedno tele koje je ostavio uz cestu.

Potom je iz obližnje staje 53-godišnjeg Jure D. ukrao tri svinje, odvukao ih na glavnu ulicu te ih ubio.

Materijalna šteta manja je od 20 tisuća kuna, a policija traga za počiniteljem.

Komentara 2

1J
1japan
01:32 23.03.2010.

volio bi tu budalu vidjet koji koficjent bjesnoče je imao

AK
akil
20:14 22.03.2010.

Interesantno da nitko nije lopove vidio.Možda je krivo i to da ako prijaviš bilo što policiji,traže ime oca majke i pradjeda,pa je suradnja pučanstva vjerojatno zato mala i nikakva.Ako i pošalju patrolu na mjesto prijave,onda je to nakon sat dva,pa je lopov već iza devet brda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije