Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINAMA ČEKAJU SUĐENJE

Duga suđenja uništavaju živote: Optuženici ostaju bez posla, razbolijevaju se... Ako ih oslobode - nikome ništa

25.10.2021.
u 23:22

Dugotrajnost sudskih postupaka ima za posljedicu ne samo lošu percepciju javnosti o hrvatskom sudstvu nego je to često i okrutno poigravanje ljudskim sudbinama o kojemu nitko ne vodi računa

Komentara 8

RO
roland
06:22 26.10.2021.

Nije dobro kad se presude donose 15 dana prije nastupanja zastare. Pravosuđe nije sposobno presudu donijeti u razumnom roku, suđenje se čeka na slobodi, USKOK loše obavi svoj dio posla, a suci nisu dorasli odvjetničkim timovima i vještacima. Došla je neka nova kaznena politika, sve neke nagodbe. Da li je ikoja sudska nagodba javna? Kakvi su kriteriji kod nagodbi?

RO
roland
06:27 26.10.2021.

Niti Sanadera ne bi osudili da nije na silu ušao u prostorije HDZ-a i održao tiskovnu. Nadalje, umjesto da sjedi doma, Sanader je pisao knjige, organizirao promocije, putovao na polufinale i finale SP u Nogometu u Rusiju...a sve to je izuzetno neinteligentno. Pogledajte Vidoševića, ne čuješ ga , ne vidiš...a isto je mogao pisati knjige i putovati na finale SP u nogometu. ali nije.

Avatar Drol
Drol
08:14 26.10.2021.

Preko 10 godina traje ovaj postupak sa slike i, koliko pratim, u tih 10 godina sporni krediti su vraćeni. Vidio sam na youtube i neku snimku sudskog ispitivanja vještaka na osnovu čijeg je vještačenja dignuta optužnica. Na osnovu tog ispitivanja sud je po meni trebao odmah trebao obustaviti postupak. Pogledajte taj video, ako ga još ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?