Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Duga Resa: Mladići sletjeli s ceste, jedan poginuo, trojica ozlijeđena

Nesreća kod Duge Rese
Foto: Radio Mrežnica
1/5
08.12.2013.
u 08:41

Vozač je najvjerojatnije vozio prebrzo i naišao na skliski kolnik te je izgubio kontrolu u lijevom zavoju.

20-godišnji Karlovčanin poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Duge Rese.

Kako javlja Radio Mrežnica, drugi 20-godišnjak iz Karlovca upravljao je automobilom pulskih registarskih oznaka, a zbog neprilagođene brzine je u Gornjem Mrzlom Polju izgubio nadzor nad vozilom. Automobil je sletio izvan kolnika i prevrnuo se nekoliko puta nakon čega je završio u jarku.

Mladić iz Karlovca star 20 godina koji je bio putnik je poginuo, dok su vozač i drugi putnik lakše ozlijeđeni, a 17-godišnjak koji je također bio u vozilu, teško je ozlijeđen, javlja Radio Mrežnica.

Na mjestu nesreće promet je bio prekinut do 6.23 sati, a odvijao se obilaznim pravcem. Protiv vozača slijedi kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Komentara 5

PP
pivodavac.pivodavac
10:41 08.12.2013.

40 godina zatvora za vozača, ja sam 40 god. za volanom i svaki dan vidim budale za volanom.

Avatar čevapi
čevapi
12:30 08.12.2013.

još jedna u nizu.....uzrok: nezrelost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije