Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 365 dana

Dug veledrogerijama bit će isplaćen sredinom travnja

Rajko Ostojić
Robert Anić/PIXSELL
05.04.2012.
u 16:58

U Ministarstvu zdravlja ističu kako je riječ o prvoj fazi financijske sanacije zdravstvenog sustava te da će se sljedeći sastanak održati sredinom svibnja.

Iznos od 284 milijuna koji veledrogerije 365 dana potražuju od zdravstvenih ustanova, bit će isplaćen polovicom travnja. Odlučeno je to u četvrtak na sastanku ministra zdravlja Rajka Ostojića s predstavnicima veledrogerija.

U Ministarstvu zdravlja ističu kako je riječ o prvoj fazi financijske sanacije zdravstvenog sustava te da će se sljedeći sastanak održati sredinom svibnja.

Komentara 1

CH
chemica
23:20 05.04.2012.

Da nije bilo elementarne nepogode zvane HDZ, ne bi sada SDP morao uzimati kredite kako bi sanirao dug kojeg su domoljubno-lopovske ništarije ostavile za sobom. Zbilja niste bolji od majmuna. Koliko će se još puta ovo morati ponoviti da biste napokon shvatili kako je nekim ljudima prirodno stanište zatvor, a ne vlast? Genetski su programirani činiti zlo. Svima drugima osim sebi. Logično, pa ne radi se o psihički poremećenim ljudima. Sebi i svojoj djeci su namijenili samo dobro, a i unuke su namirili. Vama bedacima kako bude. Bolje kazne od upropaštene domovine vam ionako nema. Kada budete slali svoju dječicu u pečalbu, sjetite se toga. Ovo ste sanjali, a opet plaćaju oni koji su najmanje krivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije