Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLAZNA STRATEGIJA
Povratak na članak

Dug put do normalnog života: Neke zemlje već su poduzele mjere ublažavanja ograničenja

Danska premijerka Mette Frederiksen rekla je da je to „oprezna prva faza”. Prvi korak – otvaranje jaslica, vrtića i škola za djecu do 11 godina od 15. travnja. Vlada tako želi rasteretiti roditelje koji moraju raditi od kuće i brinuti se za djecu.

Komentari 1

ST
stefj
08:38 09.04.2020.

Da, plan izlaska iz karantene i za normalizaciju života, to je ono što nama fali. Druge države su shvatile da jednostavno moraju vratiti život što prije u normalu, naši još ništa... A što sad, očito kod nas mora što više toga propasti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.