Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIŽEVCI
Povratak na članak

Banke naplaćuju dugove mrtvacima, no ova se malo preračunala

Kad netko umre bez zakonskih nasljednika, sva imovina, ali i obveze prelaze u ruke lokalnih jedinica, odnosno gradova i općina

Komentari 2

DU
Deleted user
11:36 19.02.2018.

Jesenrti milu bigulicu, neotplaćeni kredit treba staviti na teret onomu tko ga je odobrio ne provjerivši temeljito ima li (sada već pokojni) dužnik valjanu hipoteku, tj. je li stvarni vlasnik nekretnina koje je zaloižio za kredit. Naime, stvar je i te kako poznata. Bankovni direktori dijele kredite kapom i šakom ne osvrćući se previše na bitne stvari samo da bi ispalo kako su "efikasni" u kreditnim plasmanima i tako pokupili bonuse. Pohlepa je uzrok svim bankovnim nedaćama. Na globalnom razini pokazalo se to 2008. i traje do danas.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:26 19.02.2018.

ajde konačno da odvjetnici i Sud rade za korist države a ne banke...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.