Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dućani ne bi radili da katolici ne kupuju nedjeljom

Uoči ovogodišnjeg adventa u javnost je puštena informacija da se ponovno aktualizira tema neradne nedjelje

Komentari 4

VE
velist
15:38 29.11.2017.

U Srbiji katolici ne kupuju pa opet dućani rade i 'nedeljom', tako da ti je tvrdnja za k...c ;)

VL
FF
filip.filipovic23
08:56 29.11.2017.

E moj Pavičiću! Razmisli malo bolje kad pišeš! Katolici ne bi trebali raditi nedjeljom pa ne bi ni kupovali taj dan. Nemaju oni vremena kao ti sjediti i ubirati lovu od budala koje te placaju. Jadan si!

VL
LA
larala
17:55 15.12.2017.

ne idem u kupnju nedjeljom ne zato što sam katolik vec zato što ne podržavam politiku u kojoj je novac i privatni interes mocnika iznad covjeka

VL
DU
Deleted user
09:56 29.11.2017.

Ako katolici nebi kupovali nedjeljom, onda bi kupovali ne-katolici. S obzirom da je Hrvatska sekularna, moderna, liberalna demokratska država ( bilo bi dobor da je uz to i socijalna), u njoj ima i onih koji nisu katolici. Ali to uopcee nije važno. Treba osigurati pravo na odmor ljudima. Pravo na odmor i ono što je tisuću puta važnije obiteljske odnose. Obitelj u kojem jedan ili oba supružnika stalno rade, od ponedjeljka do ponedjeljka i još k tome se doda i "late night shoping" nije obitelj. To su stranci koji dolaze živjeti pod isti krov i susreću se na putu do kupaone. A u takvim uvjetima možete davati milionske poticaje za djecu, a natalitet će i dalje padati. Vjerujte znam što pričam jer sam to proživio. Na svu sreću to je iza mene, ali na taj način živi još jako puno obitelji! Moram se jako suzdržavati da ne uvrijedim ovakvog novinara, jer mu je logika zlo i naopako! Ali on očigledno nje probao kako je teško funcionirati u takvim uvjetima, a Hrvati su posebno glasni u nebrizi za sugrađana, baš kao i ovaj novinar!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.