Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač neozlijeđen

Dubrovnik: Ugašen požar na autu koji je planuo u vožnji

izgorio auto (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
12.10.2011.
u 10:59

Brzom intervencijom vatrogasci su obuzdali plamen koji je buknuo zbog curenja goriva na motor.

Na osobnom vozilu dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak na predjelu Dupca izbio je požar, izvijestila je u utorak dubrovačko-neretvanska policija.

Požar koji je buknuo u 13 sati ugašen je sat vremena kasnije zahvaljujući intervenciji JVP Dubrovnik. Naknadno je utvrđen i uzrok – curenje goriva na vruće dijelove motora – nakon čega je motor potpuno izgorio. Materijalna šteta još nije utvrđena, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će poslano opće posebno izvješće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije