Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanska aviokompanija daje dobre izgledu Gradu u idućoj godini

Dubrovnik među 10 najpopularnijih odredišta britanskih turista u 2010.

british airways
10.12.2009.
u 14:30

Dubrovnik je na šestom mjestu, iza Cape Towna, Istanbula, Las Vegasa, Vancouvera i Punta Cane, a ispred Newa Yorka, Stocholma, Maldiva i Delhi.

U British Airwaysu predviđaju da će u 2010. među deset najpopularnijih inozemnih turističkih destinacija biti i naš Dubrovnik. Ta predviđanja iz britanskog zračnog prijevoznika, kako stoji u priopćenju, temelje se na globalnim trendovima. Pretpostavlja se da će putnici željni odmora izvan zemlje prvenstveno željeti putovati u Cape Town, a potom u Istanbul, Las Vegas, Vancouver, Punta Canu i šesti - Dubrovnik. Potom dolaze New York, Stockholm, Maldivi i Delhi.

Regionalna menadžerica British Airwaysa za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu Mirjana Dostal kaže da će putnici British Airwaysa u 2010. imati veći izbor destinacija s plažama nego ikad prije, a za visoki plasman Dubrovnika kaže:
- Dubrovnik je predivan, neponovljiv grad koji u svakom kutku nudi jedinstveno iskustvo. Otoci u blizini postali su, pak, nova omiljena destinacija hollywoodskih zvijezda koje žele malo privatnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije