Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
forum u dubrovniku
Povratak na članak

Plenković: Proširenje EU prioritet je za Hrvatsku

Jedan je od velikih izazova za Europu balkanski migracijski pravac. Zato je važan nastavak provedbe dogovora o upravljanju migracijama koji je EU postigao s Turskom

Komentari 20

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
13:27 26.08.2016.

Plenkoviću, ostavi se ti HDZa i idi lizat skute briselskim birokratima. Sramota predstavlja nekad ponosnu i jaku stranku. Tako će i proći na izborima. Nisi ni da budeš konobar jednom Orbanu.

VL
DU
Deleted user
14:32 26.08.2016.

Prioritet RH bi trebalo biti blagostanje njenih građana a ne lupetanje o nekakvom Baltik - Jadran - Crnom moru.Koji postotak Hrvata je ikad bio na Baltiku ili Crnom moru? Da je hrvatska politika sposobna mi bi nakon 1000 godina bili izvan bilo kakve zajednice, samostalni i razvijali bi odnose sa svim zemljama svijeta. O nama ne bi odlucivali briselski birokrati poput Koline ili Plenkovica. No za tako nesto trebas znati sto zelis sa svojom drzavom. Sramota za sve hrvatske politicare do sada. Andrej i Kolinda su EU birokrati a ne drzavotvorci koji su dobar dio novca zaradili iz briselskog proracuna. I sad se tu naslikavaju. A ova plava samo putuje, pije i jede na tudji racun.

VL
Avatar ivo587
ivo587
14:33 26.08.2016.

Ta sr..nja što ste vi zakuhali zajedno sa vašim gospodarima ostavite podalje od narodak oji nema veze s vama. Osim što vam daje pare koje koristite protiv njega,.

VL
CI
cicibela
14:46 26.08.2016.

Migracijski val, terorističke prijetnje, nestabilnost na istočnim granicama i ekonomska kriza, su stanja koja je proizvela korporativna globalistička oligarhija kako bi ostvarila cilj stvaranja Sjedinjenih Europskih Država. Giuliano Amato, jedan od glavnih autora Lisabonskog ugovora (EU ustava), ovako je objasnionio korake ka tom cilju: "Suverenitete treba drobiti polako, komad po komad, izbjegavajući nagle promjene u prijenosu nacionalnih suvereniteta na federalne vlasti.." I evo ga, imamo 4 baba roge, koje trebaju natjerati 500 milijuna Europljana, da zaštitu više ne traže od svojih nacionalnih država, nego od nadnacionalne elite koja je te baba roge i proizvela. Domišljato!

VL
DU
Deleted user
17:00 26.08.2016.

Nist od tog. Ovo je samo besplatni godisnji i uzivancija po skupim hotelima. Sve su to mogli, mozda cak i bolje, preko neta ili pismeno ...

VL
Avatar miladraga
miladraga
18:06 26.08.2016.

Zašto bi proširenje EU bio naš prioritet? Još jedna prodana duša!

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:07 26.08.2016.

"Proširenje EU prioritet je za Hrvatsku"!!! Zasto bi to bio hrvatski prioritet!? Sto to Hrvatska dobija prosirenjem EU? Za Hrvatsku postoji barem 1000 vecih prioroteta od prosirenja EU! Sjedi Plenkovicu, jedan! I sutra, da ti mama ili tata dodju u skolu na sastanak sa razrednikom...

VL
GO
goran2hr
19:34 26.08.2016.

Ima Hrvatska raznih problema i prioriteta, ali to sigurno nije proširenje EU-ropske ubije. Jedino što je ulazak u EU sam po sebi loša stvar, pa ako bi stvarno željeli napakostiti Srbima, trebali bi forsirati njihov ulazak u EU. Neka i oni plaćaju masnu EU članarinu, dobiju svoju kvotu ilegalnih imigranata, nabijaju sankcije Rusiji, trpe zbog loših EU pravila i još gore EU politike i sl. I usput fantaziraju o tobožnjim EU milijardama €, koje im zapravo nitko i ne želi pokloniti.

VL
LA
Lavica7
07:53 27.08.2016.

Kolinda glumi livadu...naravno, kad su joj biraci ovce.

VL
Avatar istovari
istovari
13:39 26.08.2016.

Barbika je bar zgodna....

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
18:48 26.08.2016.

Plenković: Proširenje Hrvatske če se težko ostvariti u Piranskome zaljevu gdje ne sude pravi hrvati brača Šapina nego uvaženi europski arbitri.

VL
BR
Bruneta
12:53 26.08.2016.

Opet nas je osramotila!..Obukla se ko za vrtnu zabavu.Jel ta žena uopće shvaća što znači dress code u visokoj politici??Već su je upozoravali na to strani političari ali s njom očito nešto nije u redu.Jedino ona je šarena ko livada.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:05 26.08.2016.

uh.. što volim cvjetni uzorak ..najljepša nam predsjednica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.