Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio majku, oca ranio

Dubrovčanin koji je pucao na roditelje pušten iz bolnice i prebačen u pritvor

Dubrovnik: Sin u obiteljskoj kući pucao na roditelje,  očevid je u tijeku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
12.06.2020.
u 09:30

Drago G. (37) osumnjičen je za dva kaznena djela i to teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju

Drago G. (37) koji je 3. lipnja u Postranjskoj ulici u Dubrovniku pucao u oca (68) i majku (67) koja je kasnije u bolnici preminula, pušten je iz dubrovačke bolnice, gdje je bio smješten zbog zdravstvenih problema, te je rano jutros, uz posebno izvješće, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

On je osumnjičen je za dva kaznena djela i to teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

Majka ubojice preminula je idući dan oko 23 sata jer je imala teške ozljede glave i krvarenje u mozgu, dok je otac pogođen u vrat i oduzet mu je donji dio tijela.

VIDEO Dubrovnik: Sin u obiteljskoj kući pucao na roditelje

Drago G. je iz još neutvrđenih razloga pucao u svoje roditelje, a nakon toga je pobjegao. Policija ga je pronašla nekoliko sati kasnije, sakrivao se u obližnjem zapuštenom objektu koji se nalazio petstotinjak metara dalje od obiteljske kuće u kojoj je pucao na svoje roditelje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije