Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzeo pravdu u svoje ruke

Dubrovački poduzetnik sa sinom pretukao lopova. Stavio mu konop oko vrata

policija očevid
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
18.10.2019.
u 09:13

Vlasnik poduzeća odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke zbog krađe torbice s gotovo 19 tisuća kuna

Na Gornjem Brgatu u Dubrovniku 33-godišnjak je provalio u metalni kontejner privatnog poduzeća, odakle je ukrao torbicu s novcem, te je osumnjičen za djelo teške krađe, priopćila je policija.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, 42-godišnji vlasnik poduzeća odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke zbog krađe torbice s gotovo 19 tisuća kuna. Zajedno sa svojim maloljetnim sinom dočekao je 33-godišnjeg muškarca ispred Robne kuće Srđ te ga brutalno premlatio. Kako iz neslužbenih izvora doznaje Dubrovački dnevnik, poduzetnik je preko nadzorne kamere doznao o kome se radi.

Reagirali su potom građani koji su zvali policiju. Naime, kako je ispričao jedan od svjedoka, 33-godišnjak je završio s konopom oko vrata,  te je postojala namjera da ga se uvuče u kombi. 

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su da su intervenirali.

- Policijski službenici dobili su 13. listopada  dojavu o sukobu tri osobe u Ulici Andrije Hebranga, iznad RK Srđ.  Radi se o 42-godišnjaku i 16-godišnjaku s jedne i 33-godišnjaku s druge strane. Pritom je 33-godišnjak zadobio ozljede koje su okarakterizirane kao lakše - naveli su iz Policijske uprave.

Video: Napadač izazvao potpuni kaos kada je zapucao na trgovinu

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
Zeljo1
10:45 18.10.2019.

Nadrapo si poduzetniče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije