Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

Dubrovačka policija stala na kraj serijskom lopovu: Tjednima uigrano 'operirao' po kamp kućicama

Pixsell/Ilustracija
15.09.2021.
u 12:31

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi 7.500,00 kuna i 650 eura. Dio otuđenog novca je pronađen kod počinitelja i biti će vraćen vlasnicima, a osumnjičeni je kazneno prijavljen

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ston muškarac u dobi od 35-godina sumnjiči se za veći broj kaznenih djela krađe iz kampa s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Kriminalističkim istraživanje je utvrđeno da je prve dvije krađe počinio 2. rujna ove godine tako što je u večernjim satima ušao u dvije kamp kućice odakle je otuđio ukupan novčani iznos od 6.400,00 kuna na štetu dvoje njemačkih državljana, vlasnika kamp kućica.

Potom je 7. rujna u istom auto kampu provalio u unutrašnjost kamp kućice odakle je otuđio 1.100,00 kuna, nakon čega je provalio u još jednu kućicu odakle je otuđio 200 eura. Krađu je ponovio i 13. rujna kada je provalio u još jednu kamp kućicu odakle je otuđio 450 eura i ovog puta na štetu njemačkog državljanina.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi 7.500,00 kuna i 650 eura. Dio otuđenog novca je pronađen kod počinitelja i biti će vraćen vlasnicima, a osumnjičeni je kazneno prijavljen za ukupno pet kaznenih djela, odnosno tri krađe i dvije teške krađe.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
14:05 15.09.2021.

Serijski *""" ... Što je mislio da može stalno krasti na istom mjestu i da ga neće uloviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije