Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podupiru kolege diljem zemlje
Povratak na članak

Dubrovačka bolnica završila na sudu zbog ispomoći doktora iz drugih bolnica

Sve se više bolnica “krpa” angažirajući doktore iz većih ustanova, plaćaju im put i smještaj pritom kršeći zakon hrvatskih bolnica

Komentari 8

AE
aesentia
10:08 22.09.2019.

Kako se osjeća onda liječnik u Dubrovniku, ako vanjske plaćate duplo više? Zašto bi vam ostali? Imali biste dovoljno svojih liječnika da ste im dali novce koje ste potrošili na vanjske liječnike.

VL
DU
Deleted user
10:13 22.09.2019.

Nakon milijardi turističkih novaca,i izgubljene kvalitete života Dubrovčani nemaju dovoljno novaca za plačanje lijwčnika.Gdje su završile te turističke milijarde.

VL
Avatar stjepko17
stjepko17
17:20 22.09.2019.

Pitanje je, kako je prije OB Dubrovnik mogla raditi a sada ne moze. Odgovor svugdje gdje politika postavi svoje podobne I nesposobne clanove dogodi se problem. Koliko je lijecnika, sestara I tehnicara napustilo bonicu u zadnje 2 godine, previse, a a zasto ? Zbog malih placa, mobinga , losih meduljudskih odnosa,, lose organizacije, jer netko je bio prenatrpan poslom dok mu je kolega radio privatluk, jer za isti posao neki su placeni duplo ili Jos vise,iit'd. Nitko ne zeli doci u tu bonicu, zbog nereda kao I svugdje riba smrdi odglave . Dolaze po pozivu penzici ali i drugi koji su jako dobro placeni pa za par dana zarade mjesecnu placu stalno zaposlenih lijecnika iz OB Dbk.Ustvari najvise dolaze oni Koji su najmanje potrebni, Ali to je kategorija uhljeba, dobro GA primis I platis I dobio si svoga privatnoga lobistu Koji ce okolo pricati kako je Taj I Taj npr. ravnatelj, Jakoo dobar. Jer njima je jako stalo da se dokazu kao podobni, veliki hrvati ili velike hrvatice. Naravno da to politicari jakoo dobro znaju, Ali vrana vrani oci ne vadi. A ovi natpisi I kvazi pozivi na odgovornost su samo floskule I predstava za glupe ovce, da nebi slucajno pitale a gdje su nasi novci.

VL
DU
Deleted user
10:12 22.09.2019.

a mislio sam da je život u Dubrovniku blagodat.. 😁

VL
IB
iva.begovic
07:10 23.09.2019.

Ovako nešto nije se događalo za vrijeme ministra Varge. Jer je on nastojao uvesti red. Sadašnji ministar iz stranke ZNA SE, zaslužan je za ovaj nered u zdravstvu. Puno prekovremenih sati, tezgarenje, i uglavnom zaštita privatnih interesa liječnika, a ne pacijenata. Nastradaju oni liječnici koji pošteno žele raditi svoj posao i takvi odlaze.

VL
OI
Oidar
10:00 22.09.2019.

Nije to nerjesiv problem. Saborskim zastupnicima, drzavnim i lokalnim dužnosnicima ostaviti placu i eventualne putne troskove samu u iznimnim slucajevimstr te ukinuti sve povlastice. Nebi se onda tamo gurali dangube i neradnici. Liječnici svojim radom spasavaju zivote, a duznosnici svojimm postupcima otezavaju zivot obicnom građaninu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.