Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đurđica Švigač
Povratak na članak

'Dubravka Glavaš spasila je moju obitelj'

- Rekla je: nju ostavite, otkaz dajte meni jer živim sama, a ona ima djecu

Komentari 5

OB
Objektivno...
22:44 17.01.2014.

Dubravka, svaka čast. kapa dolje i naklon... A sram može biti sve one Todorkune i tajkune koji se ne sjete ponuditi radno mjesto ovoj heroini. Prvi bi to trebao učiniti Mirando Mrsić u svom resoru

VL
M3
Miške 3
07:17 18.01.2014.

Dubravku za ministricu umjesto Opačićke.

VL
OS
osica
14:21 18.01.2014.

Dubravka nije samo osoba godine - ona je osoba nove samostalne Hrvatske od njenog osnutka , paradigma svim onima koji samo uzimaju - nikad im dosta nije - svima onima koji su se naglo obogatili na sumnnjiv način a "n a " njihova srca se stisnula brže od jajeta u kipućoj vodi". Potvrda ovoga je, da joj nitko do sada nije ponudio posao . Sramotna je - Hrvatska zbilja.

VL
MA
Maja28
14:32 18.01.2014.

Na Mrsića u ovom slučaju ako i ni u drugim slučajevima ne treba računati. Ne treba računati niti na ikoga iz ministarstava jer to očito i nije bitno njima nego bi direktor Unidala zapravo trebao računati na Dubravku jer jee pokazala koliko se na nju može računati. A koliko sam informirana to i nije tako loša firma.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.