Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐUJU NAPAD

DSS ponovno pozvao SDSS da izađe iz vladajuće koalicije

Milorad Pupovac
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
15.09.2017.
u 12:51

Poruka koja se šalje ovim činom je sramna te je za svaku osudu, stoji u priopćenju DSS-a kojega potpisuje Glavni savjet stranke.

Povodom napada na zamjenika župana Sisačko-moslavačke županije Dušana Bjelajca priopćenjem za javnost oglasio se i Demokratski savez Srba čiji je član i sam Bjelajac.

- Najoštrije osuđujemo napad na našeg stranačkog zamjenika župana Sisačko-moslavačke županije iz reda srpske zajednice Dušana Bjelajca. Ovaj čin pokazuje kakva je pozicija političara srpske zajednice u današnjem hrvatskom društvu i kakva je atmosfera u kojoj oni rade ali i u kakvim uslovima žive većina pripadnika srpske zajednice. Ovakvo postupanje posljedica je neodlučnosti najviših državnih vlasti da pokažu jasan stav i djelovanje kada je u pitanju zaštita najviših vrijednosti države i društva. Političku odgovornost za ovakvu situaciju ima i SDSS koji je učešćem u interesnim koalicijama omogućio da se pojedinci okome na elementarna građanska prava. Suvremeno društvo ne treba trpjeti ovakve ispade i u njemu ne smije biti prostora za napade na njegove građane, kao što je i doktor Dušan Bjelajac koji je preko četrdeset godina svog života posvetio liječenju ljudi. Poruka koja se šalje ovim činom je sramna te je za svaku osudu, stoji u priopćenju DSS-a kojega potpisuje Glavni savjet stranke.

Ponovno su pozvali SDSS da izađe iz desne koalicije ako, kako navode, iskreno žele pomoći u gradnji civiliziranog društva u Hrvatskoj i čuvati dostojanstvo naroda kojeg predstavljaju.

Komentara 8

Avatar Moodleen
Moodleen
13:41 15.09.2017.

A da se geđe zapitaju radi čega ih nitko ne trpi? Jel zato kaj 24 sata na dan kenjaju gdi stignu po Hrvatskoj i Hrvatima? Zato kaj su ubijali Hrvate, htjeli oteti dio Hrvatske, umjesto da poštuju ovo gdi žive?e? Ne trpe ih ni Albanci, Crnogorci, Bosanci, Makedonci.... kak to da Hrvati nemaju ništa protiv manjina Čeha, Slovaka, Mađara, Albanaca, Roma, Talijana i još niza drugih, a samo imaju protiv njih? Jer oni bi dominirali, određivali i naređivali, samo treba biti po njihovom. Brus.

RE
revolucijaa
13:00 15.09.2017.

Jedva cekam da umre ovaj lik na naslovnoj slici,a to cu i docekati. Taj dan cu slaviti. Zivjela Hrvatska i Hrvati.

ZA
zadar1
14:15 15.09.2017.

je pa da stanu pritjecati mrske kune...😂😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije